دوره آموزشی فنون پذیرایی و تشریفات

سرفصل و محتوای دوره آموزشی فنون پذیرایی و تشریفات:

• شرایط مطلوب سرویس‌دهی و پذیرایی اصولی
• آداب معاشرت – بیان و نحوه برخورد
• نحوه لباس پوشیدن و یونیفرم
• حالات فیزیکی بدن
• میز آرایی و چیدمان میز
• نحوه حمل و سرو اغذیه و نوشیدنی‌ها
• بهداشت فردی- محیط- ظروف و مواد غذایی
• آشنایی با وسایل و تجهیزات پذیرایی
• استانداردهای سرویس‌دهی در پذیرایی از میهمانان
• شیوه پذیرایی در دفاتر مدیران-جلسات و میهمانی‌ها
• کار عملی

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *